Microhouses – Byggnader redo att användas.

Som barn kunde en koja av lakan och stolar vara precis vad du behövde. Utrymmet fylldes med allt du kunde föreställa dig och bara fantasin fick sätta gränser. Kanske fantiserade du att din koja var ett piratskepp eller indiantält? Oavsett så var det ditt egna ställe för en känsla av ombonad, mysighet och säkerhet. Din alldeles egna plats.

Som vuxen kanske lakanet och stolarna byts ut mot väggar och golv.
Oavsett byggmaterial är det fortfarande lika viktigt med en alldeles egen plats som avkopplande tillflyktsort från dagliga rutiner och vardagsstress. 

Vare sig du vill komplettera villan eller sommarstugan med en sovstuga för övernattningsgäster eller en bastu för avslappnande stunder har vi färdiga lösningar för dig. Eller så är drömmen kanske en jakt eller fiskekoja på din favoritplats eller ett hus som får följa dig vart än dina (hjul)spår tar dig.  

Vi har idag tre varianter av vår stuga och ett ”tiny house” med oändliga innehållssmöjligheter, där designen tillåter valfri placering oavsett som komplement till den moderna villan, mysiga skogsgläntan eller jorden runt resan.

Våra stugor levereras kompletta, färdigbyggda och redo att skapa minnen.

Om oss

Vi är två vänner som känt varandra sedan länge, med många års erfarenheter inom handel- och byggbranschen. Tillsammans bestämde vi oss för att ta fram konceptet att leverera färdigbyggda stugor – redo att användas vid leverans.
Våra stugor är dimensionerade och anpassade efter både snölaster och vindlaster för att vara brukbara vare sig de placeras i södra Sverige eller i fjällvärlden.

Microhouses of Sweden ABs affärsidé är att erbjuda kvalitativa mindre byggnader
till ett överkomligt pris, vilka levereras färdigbyggda till slutkunden, redo att användas.
Visionen är att skapa minnen hos människor genom våra byggnader.

De byggnader vi erbjuder är:
Bastu-, Jakt & Fiske, och Sovstugor, ”TinyHouses” (Hus på Hjul) och andra byggnader upp till 35 kvm. Vi lägger stort fokus på design, material och utformning samt att våra byggnader ska hålla över tiden, och självklart ge en fantastisk upplevelse.